Gå direkt till innehåll
DEFA och Skårebo i partnerskap: ”Mycket fokuserade på kundresan”

Pressmeddelande -

DEFA och Skårebo i partnerskap: ”Mycket fokuserade på kundresan”

DEFA och Skårebo har ingått partnerskap. Det nya avtalet spänner över hela Norden och gäller primärt DEFA:s kommande laddbox DEFA Power.
”Skårebo har en extremt effektiv affärsmodell där de alltid har kunden i fokus, och vi tror att det här samarbetet kommer att bli mycket lyckat”, säger Martin Jonsson, Executive Vice President eMobility på DEFA.

Norska familjeföretaget DEFA, som grundades 1946 och som i över 60 år har arbetat med att koppla fordon till elnätet, har något så unikt som en komplett produktlinje inom elbilsladdning. Företaget är känt för sitt kvalitets- och säkerhetsfokus samt innovationskraft – och har genom åren mottagit en rad prestigefyllda utmärkelser. Nästa produkt att nå marknaden är laddstationen DEFA Power, som innehåller den allra senaste teknologin.

Det nya avtalet innebär att Skårebo, som är en av Nordens största hybriddistributörer och specialister inom elbilsladdning, kommer att distribuera DEFA Power i Sverige, Finland och Danmark.

Martin Jonsson, Executive Vice President eMobility på DEFA Group och VD för DEFA Sverige:
”Precis som DEFA är Skårebo ett familjeägt företag. De har en genuin och bra företagskultur där de är mycket fokuserade på kundresan och på att göra det så enkelt för installatören som möjligt. De är tydliga i sina prioriteringar och har ett starkt driv internt”.

”Vi på DEFA ser verkligen fram emot det här samarbetet med Skårebo; en aktör vi tror på och delar värderingar med”.

Nils Fredin, VD på Skårebo, säger:
”DEFA är ett anrikt bolag som med nya, innovativa och intressanta produkter inom e-mobility känns helt rätt i tiden för oss. DEFA har visat att de har observerat behoven i marknaden noggrant och utformat nya produkter i linje med vad marknaden verkligen efterfrågar. På Skårebo står vi för enkelhet, smidighet och prisvärdhet, och där ser vi att DEFA träffar helt rätt med sina nya produkter. Samarbetet känns otroligt spännande och alla här på Skårebo är ivriga att få börja arbeta med DEFA och deras produkter”.

Han avslutar:
”DEFA framhåller även värden som ärlighet, innovation och engagemang – värden som vi på Skårebo delar och värdesätter hos en partner. DEFA:s produkter kommer att få stort fokus bland våra kunder”.

Relaterade länkar

Ämnen


Kontakter

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03

Relaterat innehåll