Gå direkt till innehåll
Morgondagens laddlösningar på eCarExpo i Stockholm 3–5 februari

Pressmeddelande -

Morgondagens laddlösningar på eCarExpo i Stockholm 3–5 februari

eCarExpo i Göteborg i december blev en succé; intresset för kommande DEFA Power var stort och baristan Tobias Palm serverade ”Sveriges godaste kaffe” till 1 200 besökare i DEFA:s monter.
Nu tar DEFA sitt vinnande koncept till Friends Arena i Stockholm.


Norska familjeföretaget DEFA har något så unikt som en komplett produktlinje som täcker hela behovet inom elbilsladdning.

I december var DEFA huvudsponsor för Nordens största elbilsmässa, eCarExpo, i Göteborg. Mässhelgen var en stor succé.
Vi fick fantastisk respons från både partners och privatpersoner. Det var högt tryck i vår monter hela helgen, vilket var väldigt roligt, säger Martin Jonsson, VD för DEFA Sverige.
Vi har lösningar vi är helt ensamma om, och det väcker kundernas intresse.

eCarExpo i Stockholm äger rum på Friends Arena den 3–5 februari.

Den stora produktnyheten är kommande laddboxen DEFA Power. En game changer på elbilsmarknaden.
Det här är det absolut senaste inom elbilsladdning, både när det gäller hård- och mjukvara. Hittills finns det ingen laddbox på marknaden som är så komplett som DEFA Power, säger Martin Jonsson.

Under mässan kommer DEFA visa upp hela sortimentet inom e-mobility; från lastbalanseringslösningar till eConnect laddkablar med högsta prestanda och hållbarhet, Mode 2-laddaren eMove som vann Red Dot Product Design Award 2022 samt kompletta laddsystem för både privata hem, flerfamiljshus och företag.

Diskutera framtidens laddlösningar eller kom förbi på en kaffe
Oavsett om du vill djupdyka i morgondagens produkter eller om du bara vill komma förbi på en kaffe, är du välkommen till DEFA:s monter.

Även denna gång har vi bjudit in baristamästaren Tobias Palm, som både har vunnit SM-guld och nordiskt guld för sina baristafärdigheter. Han kommer att vara på plats hela helgen för att servera kaffe till alla våra besökare.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Kontakter

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03

Relaterat innehåll