Gå direkt till innehåll
eMove är tillgängligt på flera europeiska marknader via butiker och webbshoppar.
eMove är tillgängligt på flera europeiska marknader via butiker och webbshoppar.

Pressmeddelande -

eMove – Vinnare av Red Dot Product Design Award 2022

eMove är en solid och användarvänlig bärbar Mode 2-laddare utvecklad och tillverkad av DEFA. Produkten är redan lanserad i Europa och produktionskapaciteten är fullbokad. Nu tilldelas produkten Red Dot Product Design Award 2022.

Uttalande av The Red Dot-juryn;  The single-button control and practical cable management give this sleekly designed charger excellent usability

"Vi strävar efter att utveckla produkter som är hållbara, effektiva och användarvänliga, med en elegant nordisk design. Vi vill göra vardagen för elbilsägare enklare och mer förutsägbar", säger Martin Jonsson, Vice President för DEFA e-mobility. "Därför är vi mycket stolta över att Red Dot tilldelar eMove ett Product Design Award. Red Dot är de mest prestigefyllda designerkännandet ett varumärke kan få".

Denna portabla laddare är utvecklad med användaren i åtanke, i nära samarbete med den norska designbyrån Work AS. Enknappslösning och intuitiva display säkerställer att eMove har det mest användarvänliga gränssnittet på marknaden. Det kompakta aluminiumhuset är robust och hållbart. Smart kabelhantering säkerställer att kablar kan lagras enkelt och transporteras bekvämt. De integrerade termiska sensorerna säkerställer säker drift även i krävande klimat.

"Alla som äger en elbil kan säga att en bärbar laddare är en nödvändighet", fortsätter Jonsson, "vilket ger friheten att ladda överallt".

eMove är tillgängligt på flera europeiska marknader via butiker och webbshoppar.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om DEFA

DEFAs mål är att göra människors liv klarare, effektivare och mer miljövänliga. Vi erbjuder produkter och tjänster som förbättrar hur människor laddar, förvärmer och säkrar sina fordon, lyser upp sina byggnader, tunnlar och vägar. Vi fortsätter att utveckla världsledande produkter och digitala tjänster genom kontinuerlig förbättring och innovation.Med över 450 anställda på 3 kontinenter distribuerar våra produkter och tjänster i 40 länder, spritt över hela världen.

Kontakter

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03

Relaterat innehåll