Gå direkt till innehåll
Det absolut senaste inom elbildladdning – DEFA Power – kommer att lanseras i början av 2023 och presenteras på eCarExpo nästa vecka.
Det absolut senaste inom elbildladdning – DEFA Power – kommer att lanseras i början av 2023 och presenteras på eCarExpo nästa vecka.

Pressmeddelande -

Unik produktportfölj och 2023 års game changer – DEFA presenterar flera nyheter på eCarExpo

DEFA har något så unikt som en komplett produktlinje som täcker hela behovet inom elbilsladdning. Den 2–4 december hittar du företaget på eCarExpo på Svenska Mässan i Göteborg, och både populära bästsäljare och revolutionerande nyheter kommer att presenteras.

DEFA är återigen huvudsponsor för Nordens största elbilsmässa, eCarExpo.

I vår monter hittar du lösningar vi är helt ensamma om och vi är stolta över att kunna visa upp vår allra senaste innovation, som är en riktig game changer på marknaden, berättar Martin Jonsson, VD för DEFA Sverige.

Denna game changer heter DEFA Power, och kommer att lanseras i januari 2023.

Det här är det absolut senaste inom elbilsladdning, både när det gäller hård- och mjukvara. Hittills finns det ingen laddbox på marknaden som är så komplett som DEFA Power, säger Martin Jonsson.

DEFA kommer också att presentera det senaste tillskottet, DEFA Solid, som lanserades i Norge häromveckan och som är en lättinstallerad och mycket lättanvänd hemmaladdare anpassad för ett nordiskt klimat.

Under mässan kommer DEFA visa upp hela sortimentet inom e-mobility; från lastbalanseringslösningar till eConnect laddkablar med högsta prestanda och hållbarhet, Mode 2-laddaren eMove som vann Red Dot Product Design Award 2022 samt kompletta laddsystem för både privata hem, flerfamiljshus och företag.

Diskutera morgondagens laddlösningar eller kom förbi på en kaffe
Oavsett om du vill djupdyka i morgondagens produkter eller om du bara vill komma förbi på en kaffe, är du välkommen till DEFA:s monter.
Baristamästaren Tobias Palm, som både har vunnit SM-guld och nordiskt guld för sina baristafärdigheter, kommer att vara på plats hela helgen för att servera kaffe till alla DEFA:s besökare.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


OM DEFA

DEFA:s mål är att göra människors liv enklare, effektivare och mer miljövänliga. Vi erbjuder produkter och tjänster som förbättrar hur människor laddar, förvärmer och säkrar sina fordon samt hur de lyser upp sina byggnader, tunnlar och vägar. Vi fortsätter att utveckla världsledande produkter och digitala tjänster genom kontinuerlig förbättring och innovation. DEFA är ett norskt, familjeägt företag som grundades 1946. Med över 450 medarbetare på tre kontinenter distribueras våra produkter och tjänster i 40 länder.
https://www.defa.com/se/

Kontakter

Mattias Ericsson

Mattias Ericsson

Director Sales & Operations Auto and e-mobility 070 949 3401

Relaterat innehåll