Gå direkt till innehåll
DEFA huvudsponsor för eCarExpo på Friends Arena 29/4 – 1/5 2022!

Pressmeddelande -

DEFA huvudsponsor för eCarExpo på Friends Arena 29/4 – 1/5 2022!

DEFA medverkar återigen på Nordens största elbilsmässa, eCarExpo som intar Friends Arena 29 april till 1 maj. Vi visar upp produktnyheter och hela vårt sortiment inom e-mobility, från lastbalanseringslösningar till laddkablar och kompletta laddsystem för både privata hem, flerfamiljshus och företag.

- Vi arbetar hela tiden för att utveckla lösningar som ger elbilsägare en klarare och mer flexibel vardag, både hemma och under resan. Som den ledande leverantören av laddteknik för alla typer av anläggningar är det viktigt att kunna dela denna kompetens. Elbilsladdning handlar om att känna trygghet, att man investerar tekniskt och ekonomiskt rätt och att man har en optimerad och framtidssäkrad laddlösning, säger Martin Jonsson, VD för DEFA Sverige.

NYHET! DEFA lanserar portabel laddare – eMove
eMove Mode 2 är en bärbar laddare för elfordon som har tillverkats med användaren i åtanke. Unika funktioner, oöverträffad användarvänlighet och extrem hållbarhet för säker laddning på resan. Med en eConnect Mode 3 för användning i laddstationer och en eMove för laddning under resa är elbilisten säkrad mot räckviddsångest och kan använda elbilen dagligen. eConnect är en laddkabel av högsta kvalité, utvecklad för högsta prestanda och hållbarhet, som har fått bra recensioner från Tesla Club Sweden. Oavsett vilken typ av bil du har och hur du bor har DEFA en lösning för alla behov.


Lösningar för optimalt utnyttjande tillgänglig ström
DEFA arbetar ständigt med att skapa lösningar för optimal användning tillgänglig kontroll och kan användas bättre över laddningen. Lösningar som maximerar strömtillgången för elbilsladdning både hemma och i flerfamiljshus är viktiga för att undvika stora investeringar och höga elkostnader. På eCarExpo kommer vi att demonstrera vår lösning för fulldynamisk lastbalansering. Dessutom kommer DEFA att lansera en ny funktionalitet i CloudCharge-appen som också kan bättre ekonomi och kontroll över strömförbrukningen vid hemladdning med eRange IQ. Husägare kan spara 68% på elkostnaden genom att ladda när priset är lågt.

Möt oss i vår monter E35

Seminarier under eCarExpo

Lördag 30 april kl.10.15 Elbilsladdning i flerfamiljshus – din rätt?

Har man som boende rätt att kräva tillgång till elbilsladdning? För de som bor i flerfamiljshus och inte har parkeringsplats, vad kan de vänta sig framöver?

Medverkande: Jon Faglöv, Sales & Market Director e-mobility i DEFA AB

Om DEFA
DEFAs mål är att göra människors liv enklare, effektivare och mer miljövänligt. Vi erbjuder produkter och tjänster som förbättrar hur människor laddar, förvärmer och säkrar sina fordon, lyser upp sina byggnader, tunnlar och vägar. Vi fortsätter att utveckla världsledande produkter och digitala tjänster genom kontinuerlig förbättring och innovation. Med över 400 anställda på 3 kontinenter distribuerar våra produkter och tjänster i 30 länder, spritt över hela världen.

Ämnen

Kategorier


Om DEFA

DEFAs mål är att göra människors liv klarare, effektivare och mer miljövänliga. Vi erbjuder produkter och tjänster som förbättrar hur människor laddar, förvärmer och säkrar sina fordon, lyser upp sina byggnader, tunnlar och vägar. Vi fortsätter att utveckla världsledande produkter och digitala tjänster genom kontinuerlig förbättring och innovation.Med över 450 anställda på 3 kontinenter distribuerar våra produkter och tjänster i 40 länder, spritt över hela världen.

Kontakter

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03

Relaterat innehåll