Gå direkt till innehåll
Diskret och effektivt.
Diskret och effektivt.

Pressmeddelande -

DEFA ingår avtal med ledande tysk biltillverkare.

Avtalet innebär att DEFA levererar showroom-laddare till biltillverkarens globala försäljningsnätverk. Laddaren som har det lämpliga namnet ShowroomCharger har utvecklats speciellt för att möta den ökande efterfrågan på effektiva, diskreta och säkra laddare som säkerställer att showroom-fordon alltid har fullt fungerande elektroniska system. Detta avtal konsoliderar DEFA:s position som en ledande leverantör av professionella laddlösningar.

-  Showroomet är den viktigaste arenan för alla bilåterförsäljare. Att kunna presentera fordonen på bästa möjliga sätt och ge kunderna möjlighet att fullt ut uppleva allt som varje fordon har att erbjuda är en absolut nödvändighet. Vi har utvecklat en laddare med mycket hög prestanda och en banbrytande design speciellt för detta ändamål, och vi är oerhört glada över att en stor biltillverkare nu har valt att integrera vår produkt i sitt globala försäljningsnätverk  säger Bård Klungseth, VD för DEFA-koncernen.

DEFA:s ShowroomCharger är byggd med det allra senaste inom professionell laddteknik, har högre än 95% effektivitet samt en skräddarsydd laddcykel som optimerar batteriets prestanda, detta för att möta det behov som dagens moderna bilar har. Den avtagbara klämkabeln kan enkelt passera genom motorrummet, vilket gör det möjligt att gömma både kabeln och laddaren medan den används. En smidig en-knappslösning gör laddaren användarvänlig. Alla delar är av mycket hög kvalitet, vilket garanterar optimal prestanda och säkerhet.

För ytterligare information;

Bård Klungseth – CEO - DEFA Group

Mail:bard.klungseth@defa.com

Mobile: +47 930 37 858

Ämnen

Kategorier


Om DEFA

DEFAs mål är att göra människors liv enklare, effektivare och mer miljövänligt. Vi erbjuder energioptimering, IoT samt larm till såväl fastighet som fordon. Genom kontinuerlig förbättring och innovationskraft fortsätter DEFA att utveckla marknadens mest högkvalitativa produkter för det uppkopplade hemmet och bilen. DEFA är ett norskt bolag, grundat 1946. Med över 400 anställda på 3 kontinenter distribueras våra produkter och tjänster i 30 länder, spritt över hela världen.

Presskontakt

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Relaterat innehåll