Gå direkt till innehåll
Mattias Djurson
Mattias Djurson

Nyhet -

Offensiv satsning

DEFA fortsätter sin offensiva satsning på e-mobility och gör nu en strategisk rekrytering av Mattias Djurson. I sin roll som projektsäljare kommer Mattias tillsammans med övriga teamet utveckla implementeringen av laddinfrastruktur för installatörer, fastighetsägare samt i grossistledet.  

- Med en gedigen branscherfarenhet och kompetens att leda stora och komplexa projekt, egenskaper som vi sätter stort värde på, är Mattias en perfekt rekrytering. För att skräddarsy de bästa lösningarna behöver vi rätt personer på rätt plats. DEFA har rekryterat flera nya, skickliga medarbetare till sin nordiska organisation på senare tid och fler är på väg, säger Charlotte Eisner, Global Sales and Market Director DEFA e-mobility.

Teknikföretaget DEFA har sedan våren 2017 etablerat sig som marknadsledare inom e-mobility i norden. Charlotte Eisner och Anna Fägersten, båda med mångårig branscherfarenhet rekryterades hösten 2017 för att driva utvecklingen i DEFA:s nyckelmarknader. Under 2018 genomförs en rad strategiska rekryteringar.

Det finns otroligt mycket kompetens i bolaget och jag ser fram emot att arbeta med några av branschens bästa, säger Mattias Djurson.

DEFA är den aktör som har störst installerad bas och flest uppkopplade elbilskunder i norden. En numerär som står sig stark även i det globala perspektivet. Med lång erfarenhet, ny kunskap, nya idéer och nya tillvägagångssätt blir DEFA ännu starkare och kan skapa fler nya möjligheter.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03

Relaterat innehåll