Gå direkt till innehåll
DEFA expanderar och flyttar till nya lokaler

Nyhet -

DEFA expanderar och flyttar till nya lokaler

DEFA:s positiva tillväxt och starka utveckling kräver större lokaler. Den 1 juni går flytten ett par kvarter norrut, från Finlandsgatan 10 till Finlandsgatan 40. VD Erik Larsson är mycket nöjd med det för DEFA fortsatt strategiskt och geografiskt rätta läget;

- Vi väljer att behålla närheten till våra viktiga bilimportörer samt till Arlanda pga många internationella besökare. Det är viktigt för oss att vara tillgängliga.

Den nya lokalen är dubbelt så stor som den gamla och optimerad för att skapa naturliga mötesplatser för både medarbetare och kunder samt för att utbilda och inspirera samarbetspartners inom DEFA:s samtliga affärsområden.  

Flytten är samtidigt en nystart för personalstyrkan som ger nytt utrymme för innovation och nytänkande.

- Den här flytten har ett stort symbolvärde för oss. Dels för fortsatt tillväxt men också för att realisera DEFA:s vision om att verka för ett mer hållbart samhälle. De nya lokalerna är miljöklassade enligt Green Building vilket innebär att fastigheten förvaltas och utvecklas med minsta möjliga resursåtgång och miljöpåverkan, avslutar Erik Larsson, VD DEFA Sverige.

DEFA önskar både nya och gamla besökare välkomna till de nya lokalerna.  

Ämnen

Presskontakt

Martin Jonsson

Martin Jonsson

Presskontakt Executive Vice President, DEFA Group Managing Director, DEFA Sweden 010-4983861

Relaterade nyheter