Gå direkt till innehåll
DEFA skördar ytterligare framgångar i Nordamerika

Pressmeddelande -

DEFA skördar ytterligare framgångar i Nordamerika

Toyota Kanada utser DEFA till certifierad leverantör (Toyota Canada Certified Vendor, TCCV). 

Toyotas eftertraktade certifieringsprogram syftar till att säkerställa att alla produkter som levereras till Toyotas kunder håller högsta kvalité, samtidigt som det visar att DEFA som leverantör ligger i framkant vad gäller produktutveckling, anpassat för nya marknader. 

- Vi är mycket stolta över vårt samarbete med Toyota. Att en av världens ledande biltillverkare premierar oss med en certifiering, innebär ytterligare ett kvitto på att DEFA håller högsta kvalitet, både på produkter och leverans. Reaktionerna på marknaden har varit mycket positiva och vi har redan mottagit den första ordern från Toyota, säger Bård Klungseth, CEO, DEFA Group.

Samarbetet med Toyota Kanada är endast en av flera framgångar i Nordamerika den senaste tiden. DEFAs produkter finns hos ytterligare sju av de ledande bilmärkena i regionen.

För ytterligare information:

Bård Klungseth, CEO - DEFA Group
Mail: bard.klungseth@defa.com
Tel: +47 930 37 858

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om DEFA

DEFAs mål är att göra människors liv enklare, effektivare och mer miljövänligt. Vi erbjuder energioptimering, IoT samt larm till såväl fastighet som fordon. Genom kontinuerlig förbättring och innovationskraft fortsätter DEFA att utveckla marknadens mest högkvalitativa produkter för det uppkopplade hemmet och bilen. DEFA är ett norskt bolag, grundat 1946. Med över 400 anställda på 3 kontinenter distribueras våra produkter och tjänster i 30 länder, spritt över hela världen.

Kontakter

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03

Relaterat innehåll