Gå direkt till innehåll
Bård Klungseth, CEO - DEFA Group
Bård Klungseth, CEO - DEFA Group

Pressmeddelande -

DEFA expanderar till Europas största marknad

DEFA inleder det nya året genom att etablera en ny organisation i Tyskland. En ökad lokal närvaro på Europas största marknad, ger en stor tillväxtpotential de kommande åren. DEFA GmbH blev verksamt den 1:a januari och har huvudkontor i Stuttgart.

Etableringen av DEFA GmbH är det senaste steget i det norska företagets globala expansion. Under 2013 etablerades DEFA NA Inc. i Kanada och DEFA AB i Sverige. Följande år startades DEFA OY i Finland. DEFAs produkter distribueras nu i mer än 30 länder runt om i världen.

”Att vara närvarande med vår egen personal på respektive marknad för oss närmare våra kunder och partners och ger oss nya möjligheter”, säger Bård Klungseth – CEO - DEFA Group. “Det ger oss också ovärderliga insikter och den flexibilitet som krävs för att kunna bygga förtroende, möta behov och uppfylla krav hos den lokala marknaden. Vi är stolta att etablera oss på en av världens största och viktigaste marknader och ser fram emot att stärka och bygga relationer där”.

Kontakt:
Bård Klungseth, CEO - DEFA Group
E-mail: bard.klungseth@defa.com
Telefon: +47 930 37 858
www.defa.com

Ämnen


Om DEFA

Vårt mål är att göra människors liv enklare, effektivare och mer miljövänligt. Vi erbjuder produkter och tjänster som förbättrar sättet som människor laddar, förvärmer och skyddar sina fordon, belyser sina vägar och byggnader, styr sina fritidshus, dokumenterar sina tjänsteresor och mycket mer. Vi strävar efter att utveckla nya fantastiska produkter genom innovation och kontinuerliga förbättringar.

DEFA är ett norskt bolag, grundat 1946. Med över 400 anställda på 3 kontinenter distribueras våra produkter och tjänster i 30 länder, spritt över hela världen.

Presskontakt

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Relaterat innehåll