Gå direkt till innehåll
Viktiga komponenter för ett gott samarbete

Nyhet -

Viktiga komponenter för ett gott samarbete

Tidigare i år lanserade DEFA ytterligare en medlem i den populära produktfamiljen Ledge® som är byggd på den senaste i LED-tekniken Edge-Lit. Mottagandet av armaturen har varit över förväntan och orderböckerna är fulltecknade.

Oftast är det de små detaljerna, icke synliga för blotta ögat, som avgör huruvida det blir en succé eller inte. Framgången med Ledge Circle är resultatet av DEFAs vassa RnD-teams nytänkande och av långa och goda relationer med olika leverantörer, där bland Compotech.

Med en rad specialanpassade sensorlösningar, perfekt integrerade och anpassade för DEFAs produkter, kan Ledge Circle tillverkas med extremt tunna mått. Armaturen är därmed oerhört flexibel och därför öppnas fler användningsområden upp.

- Compotechs innovationstakt har spelat en viktig roll i framtagandet av Ledge Circle, säger Peter Bengtsson, Försäljningschef DEFA Lighting. En av de saker vi har gemensamt förutom hög teknisk kvalitet är lyhördhet inför kundens behov och förväntningar. Med Ledge Circle har vi en fullträff!

Ledge®-serien är utvecklad och tillverkad i DEFA:s högteknologiska tillverknings- och testanläggning i Wuxi, Kina. 

Läs mer om samarbetet här.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03

Relaterat innehåll