Följ DEFA AB Sverige

DEFA introducerar en ny medlem i Ledge-familjen

Nyhet   •   Maj 18, 2018 08:21 CEST

LedgeCircle®

DEFA introducerar nu den senaste medlemmen av den populära produktfamiljen Ledge®

LedgeCircle® är byggd på den senaste i LED-tekniken Edge-Lit och är mycket flexibel och därmed ett perfekt val för tex korridorer och trapphus. En separat monteringsplatta bidrar till snabb montering.

-  LedgeCircle® är precis som hela Ledge®-familjen utvecklad för att erbjuda installatörer en flexibel produkt som är mycket snabb och enkel att montera, samtidigt som den ger överlägsen ljuskvalitet och effektivitet. Våra produkter ska vara det naturliga förstahandsvalet för såväl installatörer som slutanvändare. Vi är övertygade om att vi lyckats, säger Bård Klungseth, VD för DEFA-gruppen.

Ledge®-familjen består av ett komplett sortiment av armaturer som är anpassade för tex  kontor och skolor. Alla Ledge®-produkter är konstruerade för snabb montering och ger mycket god ljuskvalitet och hög ljusutgång. Dessutom gör en konsekvent minimalistisk design det möjligt att skapa ett gemensamt visuellt uttryck i varje rum i fastigheten. Ledge®-serien är utvecklad och tillverkad i DEFA:s högteknologiska tillverknings- och testanläggning i Wuxi, Kina.

Läs mer om Ledge®-familjen på www.defa.com

För ytterligare information;

Bård Klungseth – CEO - DEFA gruppen

Mail: bard.klungseth@defa.com

Telefon: +47 930 37 858