Följ DEFA AB Sverige

Vägen till en laddad bil

Nyhet   •   Nov 08, 2017 09:49 CET

På eCar expo i Göteborg och Stockholm nu i november visas de senaste modellerna av laddbara bilar upp och besökarna har möjlighet att provköra dessa. En viktig komponent för den som vill satsa på en elbil är laddinfrastrukturen och oavsett om man kommer att ladda hemma, på arbetsplatsen eller publikt behöver man orientera sig kring laddingens ABC.

 -  DEFA guidar kunden rätt inom uppkopplad elbilsladdning, funktioner för redovisning och betalning samt fördelning av laddström. DEFA är störst i Norden och i världen när det gäller uppkopplade laddpunkter. Sedan 2010 hanterar vi laddningen av elbilar i såväl småhus, Brf:er som i storstadsmiljö där Oslo kommun är ett av flera exempel. Alla besökare är varmt välkomna till vår monter och till laddgatan på eCar expo, där delar vi med oss av våra erfarenheter, säger Charlotte Eisner, Global Sales and Market Director DEFA e-mobility.

Sen tidigt 50-tal har DEFA varit en leverantör av kvalitetutrustning till såväl bil som fastighetsbranschen. I vårt kunderbjudande finns elektrisk bilvärme, larm och spårning av bil och båt, värmestyrning av hus, led-armaturer, digital körjournal, batteriladdare samt mobila tjänster. Det gör DEFA till en komplett helhetsleverantör av uppkopplad teknik till fordon och fastighet.