Gå direkt till innehåll
#allaskamed

Nyhet -

#allaskamed

Regeringen inför nu ett ekonomiskt stöd också för småhusägare som installerar laddboxar för elbilar. Stödet som ligger på upp till 10 000 kr per fastighet träder i kraft i februari 2018. Det är fritt fram att börja installera redan 1 januari.

- Nu har vi möjlighet att bygga för framtiden på ett säkert och riktigt sätt. Vi vill tacka regering för beslutet att också inkudera alla, även privatpersoner i uppbyggnaden av ett elbilssamhälle. DEFA har sedan länge levererat robusta och tillförlitliga lösningar anpasade för ett nordisk klimat. Extra roligt är att detta sammanfaller med DEFAS lansering av homeCLU, en produkt som hjälper villaägaren att balansera husets alla stora laster, för att bäst inkludera  elbilen i husets totala effektförbrukning, säger Charlotte Eisner Global Sales and Market Director, e-mobiliy DEFA Group.

DEFA e-mobility är rustade att leverera de klokaste lösningarna för laddning av elfordon med ett helhetstänk för den energismarta villakunden. Med dagens glada nyhet om ytterligare stimulans öpnnar Defa orderböckerna redan idag. 

Ämnen

Presskontakt

Martin Jonsson

Martin Jonsson

Presskontakt Executive Vice President, DEFA Group Managing Director, DEFA Sweden 010-4983861

Relaterade nyheter