Gå direkt till innehåll
Den här lösningen för klassrum hör till marknadens bästa
Den här lösningen för klassrum hör till marknadens bästa

Nyhet -

En lysande framtid

På Kurlands skola i Lörenskog insåg man att det var hög tid att byta till LED, dels för att spara energi och pengar, men också för att skapa en bättre pedagogisk miljö för lustfyllt lärande. All belysning i klassrum, matsalar och allmänna utrymmen har därför bytts ut och både lärare och elever är mer än nöjda med resultatet.

- Ett klassrum är en viktig arbetsplats, fylld med aktivitet och rörelse. Bra arbetsljus är viktigt eftersom det förbättrar såväl elevernas prestation som välmående, säger Anne Berg, styrelseordförande på Kurlands skola.

Rätt belysning i skola och förskola gör stor skillnad och belysningens kvalitet är viktigare för hälsa och välbefinnande än de flesta är medvetna om.

- Vi noterar en allt större efterfrågan på interiörarmaturer. Belysning är en fråga om välbefinnande och att allt fler skolor investerar i miljö och energismart LED belysning ser vi som väldigt positivt, vi har lösningar som gör det lätt för fler att följa Kurlands goda exempel säger Charlotte Eisner, Global sales and Market Director e-mobility and Lighting, DEFA.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03

Relaterat innehåll

Relaterade event