Följ DEFA AB Sverige

DEFA lyser upp Svedala kommun

Nyhet   •   Maj 23, 2018 10:37 CEST

Elite Small

Svedala kommun i Skåne gör nu en stor satsning och byter ut armaturer på gång- och cykelvägarna samt gator runt om i kommunen. Installationen av de 630 armaturerna genomförs av Infratek som sedan tidigare har fler lyckade projekt tillsammans med DEFA. Infratek har succesivt uppdaterat Svedala kommuns armaturer då det funnits en önskan om ökad trygghet för invånarna. Därtill möjliggörs övergången till underhållsfri och modern LED teknologi såväl en ekonomisk som en miljömässig besparing.

- Elite från DEFA är den armatur som med sitt höga ljusflöde, ger bäst ljus och därtill går den snabbt att montera. Eftersom vi byter ut gammal armatur är det avgörande fördelar, säger Stefan Persson, Produktionsledare på Infratek.

DEFA erbjuder det senaste inom LED-teknologi, prestanda och design och har ett komplett utbud av belysning för såväl kontorsfastigheter, skolor, tunnlar som utomhusbelysning.

- Belysningsserierna från DEFA kännetecknas av rena linjer och ett funktionellt formspråk, något som är mycket uppskattat hos både installatörer och slutanvändare, avslutar Charlotte Eisner, Global Director Sales and Market, DEFA.