Gå direkt till innehåll
Darwin goes electric

Blogginlägg -

Darwin goes electric

Idag samlades representanter från den svenska fastighetsbranschen, fordonsbranschen, samt installatörer, ingenjörsstudenter och bolag på väg in elektrifiering av bil- och transportflottan för att höra vad som väntar i en nära framtid.

VWs märkeschef Sten Forsberg, Petter Djerf Senior Account Executive HERE Technologies, Tobias Abrahamsson Forskningskommunikatör KTH och Charlotte Eisner Global Sales and Market Director DEFA visade upp konkreta exempel på digitala lösningar för självkörande bilar, seamless mobility och smarta, tillförlitliga lösningar för laddning och allokering av effekt och ström mellan fordon, fastighet och övriga funktioner i samhället.

- Det var en initierad och kunnig samling såväl på som vid sidan av podiet idag. Vi har delat med oss, lyssnat och sett hur elektrifierade och digitala system landar in bit för bit i olika delar av näringslivet. Vi konstaterade också att den som lär sig mest nu har bäst förutsättningar att lyckas, säger Charlotte Eisner Global Sales and Market Director, DEFA e-mobility.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03

Relaterat innehåll