Följ DEFA AB Sverige

DEFA Home har uppgraderat web-interfacet för styrning av fritidshuset

Nyhet   •   Nov 27, 2012 15:51 CET

En unik funktionalitet med DEFA Home är ju websidan som varje användare kan logga in på för styrning av värme och temperaturer, samt larm i fritidshuset.  Det möjligjörs av att DEFA Home produkten har ett förinstallerat GPRS mobildata-SIM kort med koppling till DEFA´s kunddata-server. Detta gör ju att varje användare kan var som helst logga in och direkt se statusen i stugan,  öka eller minska temperaturer eller t.ex. slå på värmen. Likaså kan användaren använda en smartphone app för de vanligaste inställningarna.

Nytt web-gränssnitt

Vi har nu lanserat ett nytt förbättrat användargränsnitt på webben där allt är samlat på 2 sidor istället för 4 sidor. Men det klassiska gränssnittet finns kvar för alla som är vana och vill använda detta. Språkval finns genom klick på flaggsymbolerna.  Vi utvecklar hela tiden användarvänligheten och designen i vår strävan att erbjuda den enklaste och tryggaste lösningen på marknaden.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://defasverige.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.