Följ DEFA AB Sverige

DEFA Home har uppgraderat web-interfacet för styrning av fritidshuset

Nyhet   •   Nov 27, 2012 15:51 CET

En unik funktionalitet med DEFA Home är ju websidan som varje användare kan logga in på för styrning av värme och temperaturer, samt larm i fritidshuset.  Det möjligjörs av att DEFA Home produkten har ett förinstallerat GPRS mobildata-SIM kort med koppling till DEFA´s kunddata-server. Detta gör ju att varje användare kan var som helst logga in och direkt se statusen i stugan,  öka eller minska temperaturer eller t.ex. slå på värmen. Likaså kan användaren använda en smartphone app för de vanligaste inställningarna.

Nytt web-gränssnitt

Vi har nu lanserat ett nytt förbättrat användargränsnitt på webben där allt är samlat på 2 sidor istället för 4 sidor. Men det klassiska gränssnittet finns kvar för alla som är vana och vill använda detta. Språkval finns genom klick på flaggsymbolerna.  Vi utvecklar hela tiden användarvänligheten och designen i vår strävan att erbjuda den enklaste och tryggaste lösningen på marknaden.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.