Gå direkt till innehåll
Nyköpings Bomässa  -möt DEFA Home App-styrning för fritidshuset

Pressmeddelande -

Nyköpings Bomässa -möt DEFA Home App-styrning för fritidshuset


Kom och möt DEFA Home Sverige marknadsansvarig Magnus Ingelsten på mässan. Ring och förboka 0706-405405, eller e-maila magnus@defa.com

DEFA Home är en lösning för dem som vill ha koll på sitt fritidshus.  Man kan nu komma till en varmstuga då komfortvärme slås på med ett enda klick i appen. Och man får SMS eller e-mail vid  inbrott, vid för låg eller hög temperatur och vid strömavbrott.  Du undviker alla vatten och frostskador.

Appen har flera intressanta möjligheter med temperaturreglering av enskilda rum, väderprognos vid stugan samt både innertemperatur- och utetemperatur-avläsning. Du kan även få SPA-badskoll! 

En riktig lyx. Nu slipper barnen sova i  termobyxor och mössa i fuktiga lakan och du kan sova gott för du vet att DEFA vaktar ditt fina fritidshus!

Se mer om mässan: http://www.prmedia.se/index.php/maessor-evenemang/nykoeping-bomaessa

 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


DEFA AS

DEFA är ett norskt företag med långa traditioner. Redan från starten 1946 har vi fokuserat på innovativa lösningar och produkter av hög kvalitet.
DEFA utvecklar och tillverkar fordonslarm, sök- och spårsystem för fordon, lastbilar, motorcyklar, båtar, bygg- och anläggningsmaskiner, samt batteriladdare för fordon. DEFA Home är affärsenheten för fjärrstyrda lösningar för värmestyrning och larm för fritidshus och har ca 20.000 användare i Norge.

DEFA Home lanserades hösten 2012 i Sverige. se mer på www.defa.com och www.defahome.se

Kontakter

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03