Gå direkt till innehåll
Framtiden är här!   DEFA BaseUnit PRO för elskåpsmontage Lanseras på ELFACK

Pressmeddelande -

Framtiden är här! DEFA BaseUnit PRO för elskåpsmontage Lanseras på ELFACK

FRAMTIDEN ÄR HÄR!

Nu är det efterlängtade och unika DEFA Home Base Unit PRO systemet här.

DEFA har utvecklat ett eget styrningssystem som monteras i elskåp och kan styra fasta kretsar såsom golvvärme, 400V el-element, värmepumpar, belysning mm.  Det kan användas i fritidshus, gårdar, torp, klubbhus, kylrum, torkrum, byggarbetsplatser mm mm.

PRO levereras komplett med mobil GPRS kommunikation och styrs med DEFA Link appen för iPhone/Android. Alla inställning och styrning sköts med appen.  Alltså en helt färdig lösning med produkt, övervakning och mobilkommunikation, allt från DEFA.  Dessutom sker support och övervakning från DEFAS kundcenter som kan logga in på enheterna via back-endsystemet för att hjälpa installatörer och kunder. Dessutom ingår 5-års garanti på hela lösningen.

Men produkten skall installeras av auktoriserad elektriker såklart!

PRO systemet har med sina funktioner och pris en helt unik position i marknaden. Slut på krångliga SMS kommando och dyra grejjer!
Huvudenheten levereras komplett med 3 reläutgångar, 3 st temperaturgivare, back-up batteri och extern antenn och kan expanderas till 6 reläutgångar och 6 temperaturgivaingångar.

Styrning kan göras i 3 lägen: Brýtare av/på, termostatreglering och regulator (tidsintervallstyrning)

PRO systemet larma vid strömavbrott och kritiska temperaturer och kan styra underhålls värme, komfortvärme, dag/nattsänkning mm.

Base Unit PRO består av :

Base Unit PRO Main -Huvudenheten med 3 reläutgångar. Pris 2.840 kr exkl.moms

Base Unit PRO Ext -Expansionsenhet med 3 extra utgångar. Pris 872 kr exkl.moms

PRO main med 1 års fri obegränsad appstyrning kostar 3806 kr exkl.moms

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


DEFA AS

DEFA är ett norskt företag med långa traditioner. Redan från starten 1946 har vi fokuserat på innovativa lösningar och produkter av hög kvalitet.
DEFA utvecklar och tillverkar fordonslarm, sök- och spårsystem för fordon, lastbilar, motorcyklar, båtar, bygg- och anläggningsmaskiner, samt elektriska laddning- och förvärmningssystem. DEFA driver även med fjärrstyrda lösningar för förvärmning, elektricitet, kamera och larm hus och hem som har ca 20.000 användare i fräsmt Norge.

Kontakter

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03

Relaterat innehåll