Följ DEFA AB Sverige

EasyPark och DEFA e-mobility rullar in i Sverige och ut i Europa

Pressmeddelande   •   Jun 06, 2018 10:13 CEST

Laddgiganten DEFA och EasyPark, Europas ledande digitala parkeringslösning rullar nu raskt ut sitt gemensamma erbjudande avseende betalning för elbilsladdning och parkering.

DEFA som har ett eget mjukvarubolag och tillhandahåller skalbara betal- och administration lösningar kan nu också addera marknadens största och mest användarvänliga betallösning för parkering.

Med DEFA:s back end som möjliggör differentierad debitering och redovisning av både tid och kwh (laddtid och förbrukning) och EasyParks pedagogiska gränssnitt är målet att det gemensamma erbjudandet skall göra det lätt att göra rätt så att redovisningen blir korrekt. Erbjudandet omfattar såväl publik miljö som semi publik miljö, tex bostadsrättsföreningar och företag som vill ha en enkel betallösning för parkering med laddmöjlighet.

För alla tjänstebilsägare är den vinnande modellen att registrera sitt drivmedelkort i EasyPark-appen och på sätt rigga för den i framtiden viktiga redovisningen av alla drivmedel, såväl bensin och diesel som el.

- Vi har en mycket stabil och skalbar integration som fungerar utmärkt i den löpande produktionen och vi kan ärligt säga att integrationen av DEFA och Cloudcharge var den enklaste och bästa vi gjort hittills för laddlösningar i Europa, säger Johan Birgersson CEO EasyPark Group.

Bolagen som delar samma vision med kundnära lösningar som är flexibla och lättadministrerade har sedan flera år haft ett samarbete i Norge med väsentliga volymer. Nu tas samarbetet vidare till nästa nivå och bolagen satsar stort på Sverige och övriga Europa där EasyPark har miljontals användare.

- Alla som prövat EasyPark-appen vet varför det är en vinnare. Enkelt, smart, snyggt och lättillgängligt. Tillsammans är vi skalbara och alldeles underbara. Med den kompetens och drivkraft som finns i båda våra organisationer så är vi ett dreamteam, avslutar Charlotte Eisner, Global Sales and Market Director DEFA e-mobility.

Om DEFA

DEFAs mål är att göra människors liv enklare, effektivare och mer miljövänligt. Vi erbjuder energioptimering, IoT samt larm till såväl fastighet som fordon. Genom kontinuerlig förbättring och innovationskraft fortsätter DEFA att utveckla marknadens mest högkvalitativa produkter för det uppkopplade hemmet och bilen. DEFA är ett norskt bolag, grundat 1946. Med över 400 anställda på 3 kontinenter distribueras våra produkter och tjänster i 30 länder, spritt över hela världen.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.