Följ DEFA AB Sverige

DEFA partner med Villaägarna -Nu får fritidshusägare bättre koll.

Pressmeddelande   •   Feb 25, 2013 11:01 CET

Villaägarna rekommenderar DEFA Home till fritidshusägarna i Sverige.

 Detta innbär att medlemmarna i Villaägarna åtnjuter 25% rabatt på produkterna från DEFA Home samtidigt som de genom DEFA Home ONLINE tjänsten, med mobikommunikation till fritidshuset, kan obegränsat styra värmen, njuta av energisbesparing, och hemlarmsfunktionen  när de inte är i huset och unna sig lyxen av att komma fram till ett varm hus vid besök. 

En produkt som är enkel att använda för alla ägare av fritidshus. Med elradiatorer i trådlösa stickkontakter, trådlösa temperaturgivare, och smarta moderna appar styrs värmen.  Med en enda knapptryckning slår man om från underhållsvärme till komfortvärme.

Se mer på www.villaagarna.se/Formaner/   och även www.villashopen.se/Kategorier/sakerhet/DEFA-Home/

Det som fritidsägarna får med DEFA Home produkterna är snabba besked via SMS eller e-mail vid strömavbrott eller temeperaturfall samt snabbt få koll på temperaturen och kunna slå på komfortvärme i olika zoner via app för iPhone, iPad eller Android eller via en egen webbsida med inloggning på www.defahome.se . Även hemlarm kan man komplettera med och slå på och av med appen.

Ring oss gärna om ni vill veta mer! 0418-449470

DEFA AS

DEFA är ett norskt företag med långa traditioner. Redan från starten 1946 har vi fokuserat på innovativa lösningar och produkter av hög kvalitet.
DEFA utvecklar och tillverkar fordonslarm, sök- och spårsystem för fordon, lastbilar, motorcyklar, båtar, bygg- och anläggningsmaskiner, samt elektriska laddning- och förvärmningssystem. DEFA driver även med fjärrstyrda lösningar för förvärmning, elektricitet, kamera och larm hus och hem som har ca 20.000 användare i fräsmt Norge.