Gå direkt till innehåll
DEFA lanserar banbrytande AI-teknik

Pressmeddelande -

DEFA lanserar banbrytande AI-teknik

Revolution inom mobil spårning och automatisering av körjournaler

DEFA lanserar ett banbrytande system som nyttjar AI för att skapa överlägsen precision inom mobil spårning och automatisering av körjournaler. PLOT nyttjar flera olika datakällor och toppmodern teknologi för noggrann loggning av resor, miltal, och destinationer, utan behov av fysisk installation i fordonet. Genom att erbjuda enkelhet och pålitlighet på en helt ny nivå, minskar PLOT drastiskt tiden och kostnaden som företag och anställda lägger på administration och dokumentation av körjournalen.

Stockholm, 14.09.16. Plot kombinerar GPS, mobildata, uppdaterade kartor och artificiell intelligens för att spåra förarens exakta rutt och mål och tillhandahåller en fullständig översikt över varje resa.

lla resor, platser och tider sammanställs i en detaljerad daglig tidslinje. “Plot kommer att förenkla journalföringen för dig så att du kan fokusera på ditt jobb eller åka hem till din familj”, säger Anders Granquist, Business Development Manager på DEFA. ”Vi är övertygade att Plot kommer att sätta den nya standarden för hur vi hanterar körjournaler framöver och vi är mycket stolta över att vara först ute med att göra denna teknik tillgänglig för allmänheten.”

Systemet består av appen Plot och en fordonsidentifikator. Appen registrerar alla relevanta data över förflyttningar, avstånd och transportsätt. Fordonsidentifikatorn placeras i användarens privata bil eller företagsbil och bidrar till att förbättra spårningen av bilen. Detta hjälper användare och arbetsgivare skilja mellan olika typer av resor och skapar exakta underlag för skatte- och ersättningsändamål.

Kontakt:
Anders Granquist, Business Development Director
Mail: anders.granquist@defa.com
Mobil: +47 92402585

 

www.defa.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om DEFA
DEFA är ett norskt företag, grundat 1946, med cirka 400 anställda på tre kontinenter. Företaget utvecklar, tillverkar, marknadsför, säljer och distribuerar system för elektrisk förvärmning och laddning av fordon samt energieffektiva LED-belysningslösningar för bland annat vägar, parker och tunnlar. DEFA är marknadsledande på den Europeiska marknaden inom elektrisk bilvärme.

Huvudkontoret är placerat i Oslo, Norge, och har tillverkning i Norge Sverige och Kina samt distribution i 30 länder.

Kontakter

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03