Gå direkt till innehåll
​Ytterligare 200 bilåterförsäljare väljer DEFAs Installerat & Klart

Nyhet -

​Ytterligare 200 bilåterförsäljare väljer DEFAs Installerat & Klart

Med ca 200 medlemmar som tillsammans representerar 20-talet laddbara bilmodeller, väljer nu Techno att utöka sitt erbjudande inom elbilsladdning med helhetslösningar för både anläggningsladdning och hemmaladdning. Med konceptet Installerat & Klart från DEFA erbjuder Technos medlemmar en lösning för hemmaladdning som är anpassad efter kundens bil, hus och körmönster, med 3 års garanti och support. Kunden kan välja på en laddbox mellan 7.4kW och 11kW och har även möjlighet att addera dynamisk lastbalansering vid behov. Boxarna är försedda med MID-godkänd elmätare för korrekt särredovisning av elbilens förbrukning.

- Konceptet är klockrent. Det är genomtänkt och väl beprövat. Genom att erbjuda Installerat & Klart via DEFA ska Technos medlemmar göra det enkelt att skifta till elbil för såväl den enskilda villaägaren som för bolag med stora bilflottor. Inom kort kommer efterfrågan på laddboxar skjuta i höjden igenom i och med att de politiska incitamenten återinförs, vi vill vi ställa oss i startblocken redan nu, säger John Winell VD på Techno.

Erbjudandet består av såväl anläggningsladdning som slutkundserbjudandet Installerat & Klart.

Behovet av infrastruktur är redan stort och kommer bara att fortsätta öka under de kommande åren. DEFAs fokus har länge varit att leverera en säker, rätt dimensionerad och ekonomiskt hållbar lösning. Tillsammans med rikstäckande Relacom guidar DEFA kunden till ett driftsäkert, tryggt och framtidssäkrat laddsystem med ett fullt garanti- och supportåtagande. 

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03

Relaterat innehåll