Gå direkt till innehåll
Anna Fägersten, Charlotte Eisner, Emma Haraldsson och Erik Larsson
Anna Fägersten, Charlotte Eisner, Emma Haraldsson och Erik Larsson

Nyhet -

Vi tar saken på stort allvar, men inte alltid oss själva

Almedalsveckan är ett bra tillfälle att lyfta frågor om tex laddinfrastruktur för elbilar eller hur man på bästa sätt kan ta ansvar för de fossila bilar som ännu rullar i Sverige och runt om i världen. Som ledande aktör inom såväl elbilsladdning som elektrisk bilvärme har DEFA flera experter på platssom mer än gärna både pratar, lyssnar och deltar i liknande diskussioner.  

Vi har så klart redan våra gig inplanerade redan men dygnet har ju 24 timmar som bekant och vi jobbar ofta i olika tidszoner, så bjud gärna in oss till Ert arrangemang – antingen som paneldeltagare eller besökare. Nedan återges några av våra nyckelpersoner som kommer att vara i Almedalen den 1-7 juli 2018. Väl mött!

Charlotte Eisner , Global sales and Markets Director DEFA e-mobility

Charlotte pratar gärna om framtidsfrågor inom e-mobility, laddinfrastruktur, big data och digitalisering av villa, Volvo och vovve.

Charlotte finns tillgänglig: 1-7 juli, dygnet runt men föredrar tidiga frukostmöten. 

E-post: charlotte.eisner@defa.com

Erik Larsson, VD DEFA AB

Erik pratar gärna om sin megaerfarenhet från bilimportörsledet samt eftermarknad för bilar. Erik har drivit frågan om skattelättnader för elektriska bilvärmesystem stenhårt och drar det gärna ett varv till. Han kan dessutom ta det på ryska om någon föredrar det.

Erik finns tillgänglig: 1-7 juli, Peak hours 16-04

E-post: erik.larsson@defa.com

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Martin Jonsson

Martin Jonsson

Presskontakt Executive Vice President, DEFA Group Managing Director, DEFA Sweden 010-4983861