Gå direkt till innehåll
Sommartider Hej Hej! Här kommer tips för lata dagar i hängmattan

Nyhet -

Sommartider Hej Hej! Här kommer tips för lata dagar i hängmattan

Semestern står för dörren och med det förhoppningsvis lata dagar i hängmattan. Vi tipsar här om de 5 hetaste och flest (ner)laddade avsnitten av e-mobilityPODen, poden som handlar om elektromobilitet.  

Avsnitt 1 - Glimrande iakttagelser av miljöfursten Goldmann

Mattias Goldmann om hur Sverige blir en kunskapskälla för resten av världen och varför omvärlden är imponerade av hur vi på ett genomtänkt sätt ställer om hela transportsektorn till fossiloberoende. Frågan är dock om vi har den handlingskraft som krävs.

Avsnitt 17 - Batteridoktorn berättar

Den internationellt erkände professorn Patrik Johansson från Chalmers, även kallad Batteridoktorn, ger oss den senaste uppdateringen kring batterier. Hur är det nu då, sliter det på batteriet att snabbladda, måste det laddas fullt och tömmas helt?

Avsnitt 22 - Motorjournalistikens vassaste pennor duellerar

I en studio stor som en Fiat 500 berättar motorjournalisterna Jan-Erik Berggren (Expressen) och Robert Collin (Aftonbladet) om sitt första möte med elbilen. Hur ska övergången till el finansieras? Vad kommer bensinskatten att ersättas med? Varför anser Robert att tron på elbilen är mer en religion än vetenskap?

Avsnitt 27- Polestar. Design och teknik utan kompromisser.

Hör Polestars designchef Maximilian Missoni samtala om hur design och ingenjörskonst kan driva körglädje och enkelhet, varför inredningen är vegansk samt fördelarna med det integrerade operativsystemet från Google. (interview in English)

Avsnitt 29 - NEVS ger sin syn på den största omställningen på 100 år

Elbilar och nya transportlösningar kommer att förändra vårt samhälle totalt de närmaste åren. Jonas Hernqvist, Vice President Sales and Marketing NEVS berättar.   

e-mobilityPODen finns där podar finns. Kontakt? pod@defa.com

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03