Gå direkt till innehåll
DEFA laddar KIA Niro EV på Trosta Park
DEFA laddar KIA Niro EV på Trosta Park

Nyhet -

KIA laddar upp med DEFA inför Sverigepremiären

Inför Sverigepremiären av KIA Niro EV som är KIAs första rena elbil, med en räckvidd på hela 485 km, samlas alla återförsäljare på den anrika testanläggningen Trosta Park utanför Stockholm. 

Aldrig tdigare har intresset varit större från återförsäljarsidan, över 400 representanter samlas under 4 dagar för att tillsammans med KIA och DEFA kvalitetssäkra lanseringen av Niro EV och den fortsatta försäljningen av KIAs populära laddhybrider. 

-  Vi menar att det enda säkra sättet att ladda en elbil är med en Mode 3 laddbox och vi är väl medvetna om vikten av att samarbeta med kvalitetssäkrade partners som DEFA samt den process de erbjuder, säger Peter Himmer VD KIA Sverige.

KIA är banbrytande genom att endast skicka med en Mode 3-kabel i bilen vid leverans samt hänvisa kunden till DEFAs koncept Installerat och Klart som kommer erbjudas hos alla KIAs återförsäljare.

Förhandsintresset för KIAs nya elbil Niro EV har varit rekordstort. Drygt 7000 personer har registrerat sig för att få löpande informaton om bilen. Den svenska premiären sker på eCarExpo i Göteborg 30 november till 2 december .

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03

Relaterat innehåll