Gå direkt till innehåll
​DEFA talar om framtidens mobilitet

Nyhet -

​DEFA talar om framtidens mobilitet

Charlotte Eisner från DEFA talar om utvecklingen inom e-mobility, möjligheter i marknaden samt hållbar mobilitet anpassad för dagens städer.

Evenemanget som arrangeras av InnoEnergy och Vattenfall syftar till att främja en hållbar energiövergång med särskilt fokus på Sveriges handlingsplan. Genom paneldiskussioner har publiken en unik chans att fördjupa sin kunskap om strategierna för övergången till fossilfritt och samtidigt förstå hur den svenska regeringen har skapat sin egen roadmap för att göra Sverige till ett av världen första fossilfria länder.

- Jag kommer bjuda på trendspaningar samt berätta hur man bygger en solid grund i en marknad som växer snabbt, säger Charlotte Eisner, Global Sales and Market Director DEFA e-mobility.

I publiken finns yrkesverksamma från andra sektorer som är involverade i Fossilfritt Sverige samt utvalda studenter vars passion är hållbar mobilitet.

Evenemanget som sker på Vattenfalls huvudkontor i Solna live streamas och finns tillgängligt på InnoEnergys YouTube-kanal. https://www.youtube.com/user/InnoEnergy

Datum och tid: 29 maj 2018 kl 9:30 – 17:00

Klicka här för att anmäla dig.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Unni Amundsen

Unni Amundsen

Presskontakt Marketing Manager +4797063991

Sara Stolt

Presskontakt Head of PR & Communication +46 70 368 67 03