Följ DEFA AB Sverige

Världens mest användarvänliga hemmaladdare blir ännu bättre

Pressmeddelande   •   Sep 12, 2016 13:44 CEST

DEFA gör laddning av batterier enkelt och säkert för vanliga konsumenter

Frankfurt, 12.09.16. DEFA lanserar två nya versioner och flera nya tillbehör till den prisbelönta hemmaladdaren DEFA SmartCharge. De nya versionerna 6A och 10A, tillsammans med 4A och 8A, erbjuder kunderna ett enklare och säkrare sätt att ladda batterierna för alla typer av fordon. Alla laddare i SmartCharge-serien har Powersupply-läge, vilket hjälper användaren att skydda känslig elektronik och bevara bilens inställningar. De nya tillbehören till SmartCharge gör laddning och kontroll av batterierna enklare än någonsin.

DEFAs SmartCharge-serie har tidigare belönats med priset “Award for Design Excellence” av Norwegian design council och har blivit mycket populär bland konsumenter. Med en enda knapp, PÅ eller AV, är den mycket enkel att hantera. SmartCharge identifierar automatiskt batteriets typ och Ah och väljer därefter den optimala laddningskurvan. Utbudet av tillbehör till SmartCharge inkluderar kablar för fast montage, vilket förenklar laddningen, då användaren inte behöver direkt access till batteriet vid varje laddning, ett kabelkit som gör det enklare än någonsin att ladda batteriet eller mobilen i båten och husvagnen, samt en integrerad batteriindikator.

BILD

SmartCharge-laddare är kompatibla med alla typer av bly/syra-batterier och erbjuder effektiv laddning av batterier mellan 2Ah till 250Ah från så låga nivåer som 2V. Eftersom SmartCharge anpassar sig till batteriet får du flera laddare i en. SmartCharge 4A till 1A, 2A och 4A, SmartCharge 6A till 1A, 2A, 4A och 6A, SmartCharge 8A till 2A, 4A, 6A och 8A, och SmartCharge 10A till 2A, 4A, 6A, 8A och 10A. Ju kraftfullare laddaren är, desto snabbare går det att ladda batteriet.

För vidare information eller kommentarer, kontakta:

Erik Larsson, Marknads- & försäljningsdirektör (Sverige)
Telefon: 010-498 38 10
Mail:erik.larsson@defa.com

Emma Haraldsson
, Marknadskoordinator (Sverige)
Telefon: 010-498 38 21
Mail:emma.haraldsson@defa.com

Ståle Kvitle, Director Marketing & Sales
Mail:staale.kvitle@defa.comMobil: +47 406 03 082

www.defa.com

DEFA AS

DEFA är ett norskt företag med långa traditioner. Redan från starten 1946 har vi fokuserat på innovativa lösningar och produkter av hög kvalitet.
DEFA utvecklar och tillverkar fordonslarm, sök- och spårsystem för fordon, lastbilar, motorcyklar, båtar, bygg- och anläggningsmaskiner, samt elektriska laddning- och förvärmningssystem. DEFA driver även med fjärrstyrda lösningar för förvärmning, elektricitet, kamera och larm hus och hem som har ca 20.000 användare i fräsmt Norge.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.