Följ DEFA AB Sverige

Nu kommer frostskadorna i fritidshusen -Så här undviker du dem. NYA APPAR FRÅN DEFA Home

Pressmeddelande   •   Dec 03, 2012 12:08 CET

Trygghet och komfort -säkra upp fritidshuset

Varje år inträffar 1000-tals skaderapporteringar till försäkringsbolagen på grund av sönderfrysning och frostskador. Under tiden Oktober till April inträffar de flesta vattenskadona. Fryst vatten tar 20% större volym och risken att spränga rör är stora och det kostar försäkringsbolagen och husägarna 100-tals miljoner varje år.  Med DEFA Home undviker man detta och sover lugnt!

En dag när jag kom till mitt fritidshus på vårkanten, rann det vatten från ytterväggarna. Vattenmätaren hade sprängts av is och vattentryck.  Möbler och mattor, det mesta var förstört. 350.000 Kr och en sommar senare så kunde vi flytta in igen.  Ja , denna historia är självupplevd av mig och tusentals andra varje år!

Men nu slipper vi detta och kan när som helst uttnyttja fritidshuset och och samtidigt sparar vi tusentals kronor på att bara ha underhållsvärme under tiden vi inte är där.

 Tänk om du följande var sant:

  • Ditt fritidshus är frostsäkrat och automatiskt regleras underhållstemperatur så att inget fryser sönder, och inga textilier och tapeter möglar av kondens.
  • Skall du till stugan kan den enkelt vara varm redan när du kommer dit, samtidigt som du sparar energi när du inte är där.
  • Ingen riskt för inbrott då den är bevakad av larm som ger dig eller någon i närheten vetskap om något händer
  • Att få redan på genom SMS om temperaturerna passerar gränsvärden, om det blir strömavbrott eller om ngn går in i huset.
  • Att på en webbsida för ditt eget fritidshus göra en mängd fininställningar om temperaturer, höja värmen i köket t.ex. och personalisera din sida med bilder och funktioner.
  • Att med en snygg app på din smartphone enkelt kolla temperaturen både inne i alla olika rum och även utetemperatur, se prognosen för vintervädret samt slå på och av värme. Dessutom kolla larmstatus och ändra vem som skall kunna få larm om ngt händer Och allt i real-tid.

Så klart att det är sant. Marknadens säkraste och enklaste produkt för värmestyrning för fritidshus inklusive produkt, mobiltjänst med inbyggt SIM-kort komplett med support från DEFA för hela lösningen där vi garanterar att helheten fungerar.

De nya apparna för både iPhone och Android från DEFA Home för realtidsvisning av temperaturer och vad som är påslaget och av i fritidshuset är nu lanserade och ger en omedelbar koll på läget. Du kan även använda systemet för koll och reglering av pool-rum, SPA bad och genom att allt är trådlöst kan du även ha koll på friggeboden, garaget och gäststugan med både värmestyrning och larm.

Ring och prata med expertena så berättar vi mer, 0418-449470

 

 

 

DEFA AS

DEFA är ett norskt företag med långa traditioner. Redan från starten 1946 har vi fokuserat på innovativa lösningar och produkter av hög kvalitet.
DEFA utvecklar och tillverkar fordonslarm, sök- och spårsystem för fordon, lastbilar, motorcyklar, båtar, bygg- och anläggningsmaskiner, samt elektriska laddning- och förvärmningssystem. DEFA driver även med fjärrstyrda lösningar för förvärmning, elektricitet, kamera och larm hus och hem som har ca 20.000 användare i fräsmt Norge.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.