Följ DEFA AB Sverige

DEFA utmanar marknaden med ett komplett utbud av batteriladdare för fast montage och verkstadsladdare

Pressmeddelande   •   Sep 12, 2016 10:00 CEST

Hög kvalitet och pålitlighet kommer att övertyga kunderna

 Frankfurt, 12.09.16. DEFA gick idag ut med att de nu kan erbjuda en full serie av batteriladdare för fast montering för alla typer av fordon. Bland de nya produkterna finns kompakta och kraftfulla 12A och 20A batteriladdare för fast montage. 20A finns i en kompakt 2-kanalsversion och till 12A har ett dubbelt fäste för två separata laddare, utvecklats. Ytterligare spännande nyheter är 25A och 35A Workshop-laddare, båda med Powersupply. Dessa är kompatibla med alla bly/syra-batterier och levereras med ett väggfäste och en gummerad krok för att underlätta förvaring och användning i verkstaden.

Med de nya produkterna vill DEFA fortsätta utmana marknaden.
”Vårt mål är att utveckla de bästa laddarna på marknaden”, säger Ståle Kvitle, Executive Vice President of Marketing & Sales på DEFA. ”Kvalitet vinner alltid i slutänden, så våra produkter måste möta de högsta kraven på tillförlitlighet, effektivitet och säkerhet.” Alla DEFAs laddare för fast montage, är utvecklade för att vara beständiga mot fukt, vibrationer och extrema temperaturer. De erbjuder också högsta energieffektivitet och behöver ingen fläkt för att kylas ner, vilket innebär att de inte heller bullrar.

Installationen av en DEFAs laddare är mycket enkel, tack vare plugin-anslutningar och ett brett utbud av kabellängder.

DEFAs batteriladdare för fast montage ingår i ett flexibelt, modulbaserat system, som kan utökas med förvärmnings-, säkerhets- och trackinglösningar. MultiChargers är utvecklade för att passa allt från privata upp till tunga fordon. MarineChargers är utvecklade för båtar och RescueChargers är speciellt anpassade för de unika krav som ställs på räddningsfordon. DEFAs batteriladdare för fast montage är kompatibla med alla bly/syra-batterier.

DEFA är ett norskt företag, grundat 1946, med cirka 400 anställda på tre kontinenter. Företaget utvecklar, tillverkar, marknadsför, säljer och distribuerar system för elektrisk förvärmning, batteriladdning och säkerhetslösningar samt energieffektiva LED-belysningslösningar för bland annat vägar, parker och tunnlar. DEFA är marknadsledande på den Europeiska marknaden inom elektrisk bilvärme.

Huvudkontoret är placerat i Oslo, Norge, och företaget har tillverkning i Norge, Sverige och Kina samt distribution i 30 länder.

Kontakt:

Erik Larsson, Marknads- & försäljningsdirektör
Mail: erik.larsson@defa.com
Tel: 010-498 38 10

Ståle Kvitle, EVP Marketing & Sales
Mail: staale.kvitle@defa.com
Mobil: +47 406 03 082

Emma Haraldsson, Marknadskoordinator
Mail: emma.haraldsson@defa.com
Tel: 010-498 38 21

www.defa.com

Om DEFA
DEFA är ett norskt företag, grundat 1946, med cirka 400 anställda på tre kontinenter. Företaget utvecklar, tillverkar, marknadsför, säljer och distribuerar system för elektrisk förvärmning och laddning av fordon samt energieffektiva LED-belysningslösningar för bland annat vägar, parker och tunnlar. DEFA är marknadsledande på den Europeiska marknaden inom elektrisk bilvärme.

Huvudkontoret är placerat i Oslo, Norge, och har tillverkning i Norge Sverige och Kina samt distribution i 30 länder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.