Följ DEFA AB Sverige

DEFA lanserar hemautomation för fritidshuset i Sverige-Håll koll och styr med smartphone app.

Pressmeddelande   •   Sep 24, 2012 17:53 CEST

DEFA lanserar nytt och enkelt koncept i Sverige för fjärrstyrning av värmen i fritidshus.

DEFA Home är en komplett produkt och tjänst från DEFA Services AS som har ca 20.000 användare i Norge och efter vidareutveckling och anpassning introduceras nu DEFA Home konceptet i Sverige i och med Hem&Villa mässan Oktober 11, 2012.

DEFA Home är en serie smarta och enkla produkter kopplade till en bekväm tjänst för att hålla koll på fritidshuset. 

 FJÄRRSTYR VÄRMEN I FRTIDSHUSET

Tusentals försäkringsskador anmäls varje år orsakade av strömavbrott eller sönderfrysning.  Det undviker man med en lösning från DEFA Home. Dessutom kan man enligt energibolagen spara flera 1000-lappar varje år genom att hålla underhållsvärme där det behövs när man inte är i huset och sedan öka till komfortvärme när familjen anländer till fritidshuset.                   

KOM TILL EN VARM STUGA OCH SPARA ENERGI!

Att komma till en varm stuga samtidigt som man sparar energi och håller frostfritt där det behövs är de starkaste argumenten för en sådan produkt. Du får också automatiska SMS eller e-mail larm vid strömavbrott, temperaturfall eller vid inbrott. Den enkla styrningen via en snygg app till iPhone/iPad eller Android smartphone, SMS kommando eller med egen webbsida på www.defahome.se

ENKELT OCH TRYGGT

Enkel installation, enkel och pålitlig användning med produkt och mobiltjänst i ett. Alltsammans från DEFA som med sin fria telefonsupport och 5 års garanti ger konsumenten unik trygghet.

Basenheten i huset kommunicerar via DEFAs server till abonnenten med GSM mobildata och ett SIM-kort sitter förintegrerat i Basenheten. Bästa mobilnätet väljs automatiskt. Vidare kontrollerar servern att allt fungerar i huset och uppdaterar användaren. Basenheten reglerar, genom DEFA trådlösa stickkontakter, inkopplade el-radiatorer. Men även lampor eller andra lämpliga elapparater kan styras.

PRODUKT OCH TJÄNST I ETT

DEFA garanterar alltså helheten och användaren behöver inte skaffa egna mobilabonnemang och försöka få allt att funka. Ett starpaket kan innehålla en Basenhet med inbyggd GSM kommunikation och temperatursensor samt en trådlös stickkontakt för el-element. Man kan sedan komplettera med fler Trådlösa stickkontakter, separata Temperatursensorer för termostatstyrning av fler zoner, samt larmprodukterna Magnetkontakt och Rörelsedetektor.

 

DEFA kontakt:

Marknadschef, Sverige, Magnus Ingelsten

Magnus.ingelsten@defa.com

+46 706 405405

 DEFA Services

Södra Kvistoftavägen 4

261 62 Glumslöv

www.defahome.se , www.defa.com

DEFA AS

DEFA är ett norskt företag med långa traditioner. Redan från starten 1946 har vi fokuserat på innovativa lösningar och produkter av hög kvalitet.
DEFA utvecklar och tillverkar fordonslarm, sök- och spårsystem för fordon, lastbilar, motorcyklar, båtar, bygg- och anläggningsmaskiner, samt elektriska laddning- och förvärmningssystem. DEFA driver även med fjärrstyrda lösningar för förvärmning, elektricitet, kamera och larm hus och hem som har ca 20.000 användare i fräsmt Norge.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.