Följ DEFA AB Sverige

Tillsammans kan vi få mycket gjort

Nyhet   •   Dec 07, 2017 10:43 CET

DEFA ansluter sig till 2030-sekretariatet i syfte att underlätta omställningen till en fossilbränsleoberoende fordonsflotta i Sverige år 2030. DEFA levererar bl.a lösningar för elbilsladdning och system för elektrisk förvärmning av fordon med fokus på ett helhetstänk för den energismarta och i allt större utsträckning uppkopplade kunden.

Sedan 1946 utvecklar DEFA produkter som reducerar eller eliminerar miljöproblemen i fordonssektorn, från det fossila till det laddbara.

- Vi både jobbar och lobbar politiskt och det som är aktuellt nu är att säkerställa att bilvärme inte höjer förmånsvärdet på tjänstebilen, eftersom en varmstartad bil är mer skonsamt för miljön. Vi förväntar oss ett större politiskt engagemang för åtgärder som kan minska utsläppen från den existerande fossila bilparken. Till det adderar vi smart och uppkopplad laddteknik för elbilar, säger Charlotte Eisner Global Sales & Market Director på DEFA e-mobility.

-  För säkerställa en snabb omställning är det viktigt att olika aktörer och tekniker samverkar. DEFA är en viktig aktör för både fastighet och fordon, och stärker den viktiga roll beteendeförändring har. Det stärker oss att DEFA blir partner, avslutar Jakob Lagercrantz, initiativtagare till 2030-sekretariatet.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.